Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ik zoek werk.

Als werkzoekende kijk je natuurlijk als eerste naar functies die in het verlengde van je opleiding of werkervaringen liggen waarmee je een start of een volgende stap in je carrière kunt maken.

Maar natuurlijk kun je ook voor bijbanen of vakantiewerk bij ons terecht.

Bij FLEXTREE personeelsdiensten helpen we je niet alleen graag bij het vinden van een nieuwe baan waarbij je opleiding of werkervaring een logische eerste stap zou zijn, maar daarnaast bespreken we uitgebreid met je over de mogelijkheden als je van plan bent om een switch te maken in je beroepskeuze. 

Meestal heb je hier zelf al over nagedacht maar het komt regelmatig voor dat je twijfelt of je wel op de goede weg bent met je eventuele keuze. Wij kunnen je dan adviseren en ondersteunen tijdens het (de) persoonlijke gesprekken die wij graag met je willen hebben op onze vestigingen of, indien lastig voor je, ergens op een locatie bij jouw in de buurt.

Zie je een leuke vacature op onze website, heb je een voorkeur voor werken in een bepaalde branche of zelfs een bepaalde werkgever of.... wil je graag in een goed gesprek met mensen van FLEXTREE personeelsdiensten van gedachten wisselen over carrièremogelijkheden of andere zaken, mocht je al via FLEXTREE personeelsdiensten aan het werk zijn?

Neem dan even contact op met ons of met je contactpersoon en we maken op kort termijn een afspraak.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met FLEXTREE personeelsdiensten. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.