Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Blog

Blog

view:  full / summary

FlexTree en Covid-19

Posted on February 3, 2021 at 7:10 AM Comments comments ()

Het Coronavirus en de daarbij-horende crisis gaat niet voorbij aan FlexTree personeelsdiensten en de werkwijze.

Vooralsnog proberen wij, met de overheidsmaatregelen zowel onze opdrachtgevers als kandidaten persoonlijk te begroeten en te bezoeken. Echter, dit wordt met het toenemen van de overheidsmaatregelen steeds lastiger.Vandaar dat ook wij veel meer vanuit gedecentraliseerde plekken ons werk doen en een telefoontje naar ons kantoor niet altijd direct wordt opgenomen of bewantwoord maar wordt doorgeschakeld naar onze mensen. 

Gelukkig kunnen wij via beeldverbindingen en telefonisch een aantal zaken nog goed behandelen.

Bij reacties op onze vacatures en bij aanvragen voor medewerkers proberen wij eerst telefonisch of via Email een acontactmoment te maken voor een afspraak waarop er een bezoek gepland kan worden voor een persoonlijke gesprek of een tijdstip voor een afspraak via beeldverbinding.

Zodra de situatie zich enigermate normaliseert geean wij natuurlijk weer terug naar onze vertrouwde werkwijze van persoonlijk contact.

Tot die tijd is het voor ons allen aanpassen en zoveel mogelijk onze bijdrage leveren tegen de verspreiding van het corona virus.

Alvast bedankt voor het begrip in deze.

Het team van FlexTree personeelsdirensten

  

FlexTree personeelsdiensten, een nieuwe naam, maar met jarenlange ervaring

Posted on October 24, 2019 at 10:00 AM Comments comments ()
De herinrichting van de vestiging van FlexTree personeelsdiensten is in volle gang. De oude uitingen zijn inmiddels verwijderd. Binnenkort zullen we met de nieuwe uitstraling naar buiten komen en met fris elan en enthousiasme onze ondersteuning aan opdrachtgevers en werkzoekenden voortzetten onder FlexTree personeelsdiensten in het vertrouwde kantoor in Montfoort(U), met daarnaast een nieuwe samenwerking met Re-actief als het gaat om onderzoek en ondersteuning van onze opdrachtgevers en haar medewerkers bij het terugdringen van de ziekteverzuim kosten voor langdurig zieke medewerkers en het terugbrengen van de arbeidsvreugde bij het gedeeltelijk herstel van het vaste personeel. De activiteiten van Re-actief zijn gebaseerd op een netwerk van opdrachtgever in de Regio midden Nederland die te kampen hebben met ofwel veel langdurig ziekteverzuim voor de werkzaamheden waar de betreffende medewerker voor was aangenomen en aan de andere kant opdrachtgevers die met tijdelijke piekmomenten te maken hebben in hun werkproces waarmee een samenwerkingsverband kan ontstaan die voor zowel de opdrachtgevers als voor de betreffende (gedeeltelijk arbeidsgeschikte) medewerkers een ondersteuning tot volledig herstel en hervatting van de eigenlijke werkzaamheden (een win-win situatie) zal kunnen gaan opleveren. Voor het vertrouwde of nieuwe contact met nu FlexTree personeelsdiensten staan de vertrouwde en ook nieuwe mensen voor u klaar voor vragen, opmerkingen of een afspraak Interesse in ondersteuning om uw langdurig zieke werknemers weer arbeidsvreugde te geven en tegelijk uw ziekteverzuim kosten te reduceren? Neem gerust contact op met FlexTree personelsdiensten. wij zorgen dan dat u in contact komt met Re-actief. Natuurlijk kunt u ook een berichtje sturen naar [email protected]

Rss_feed